Kurs i vann- og avløpsrett i Trondheim

Lurer du på hvordan du skal håndtere ulike juridiske problemstillinger du er nødt til å finne svar på i din arbeidshverdag?

Vann- og avløpstjenestene er regulert i ulike lover og forskrifter, samtidig som kommunene fastsetter sine egne lokale forskrifter og abonnementsvilkår. I tillegg er det mange dommer og andre avgjørelser som man bør kjenne til.

Vi erfarer at mange benytter vår juridiske nettside va-jus.no og at våre medlemmer i økende grad har juridiske spørsmål de ønsker hjelp til å løse.

Norsk Vann har utarbeidet et grunnleggende kurs i vann- og avløpsrett for å hjelpe deg til å forstå den rettslige reguleringen av vann- og avløpstjenestene og gjennom dette gjøre det enklere for deg å finne frem i de ulike regelverkene.

Målgruppe

Kurset passer best for saksbehandlere og ledere i kommunen som jobber med forvaltning av vann- og avløpstjenester og personer som bistår disse.

Innhold

Vi tar for oss relevant regelverk som regulerer rollen som eier av vann- og avløpsanlegg og rollen som utøver av myndighet.

Kurset skal gjennomføres over tre dager. For å sikre best mulig faglig og praktisk kompetanse på alle fagområdene, vil det være to kursholdere alle dagene. Vi legger opp til dialog med kursdeltakerne og noe arbeid med oppgaver.

Program kommer senere.

Har du innspill til kurset, kontakt elin.riise@norskvann.no

Pris

Kursavgift på 8500,- (medlemspris). Ikke medlemmer kr 11000,-.

Sted

Kurset går over tre dager 17. - 19. september 2019, og holdes på Scandic Nidelven, Havnegata 1-3, 7400 Trondheim

Overnatting

Det er reservert et antall rom på Scandic Nidelven til en pris på kr. 1330 pr natt inkl. frokost. Hotellrom må bestilles og betales av den enkelte deltaker selv innen 27. august 2019. Rommene bestilles på hjemmesiden til Scandic Nidelven eller på telefon 73 56 80 00.  Husk å oppgi bestillingskode BNOR170919 for å få avtalt pris. 

 

Arrangementsdetaljer

Arrangementsdato 17 sep 2019 10:00
Sluttdato 19 sep 2019 16:00
Påmelding åpner man 18 mar 2019
Kapasitet 30
Antall deltagere 21
Ledige plasser 9
Registrering lukkes fre 30 aug 2019
Pris per deltager NOK 8 500
Lokasjon Scandic Nidelven

Kart

Web Analytics