Kurs i vann- og avløpsrett 2021 - nettkurs

Lurer du på hvordan du skal håndtere ulike juridiske problemstillinger du er nødt til å finne svar på i din arbeidshverdag?
Vann- og avløpstjenestene er regulert i ulike lover og forskrifter, samtidig som kommunene fastsetter sine egne lokale forskrifter og abonnementsvilkår. I tillegg er det mange dommer og andre avgjørelser som man bør kjenne til.

Vi erfarer at mange benytter vår juridiske nettside va-jus.no og at våre medlemmer i økende grad har juridiske spørsmål de ønsker hjelp til å løse.
Norsk Vann har utarbeidet et grunnleggende kurs i vann- og avløpsrett for å hjelpe deg til å forstå den rettslige reguleringen av vann- og avløpstjenestene og gjennom dette gjøre det enklere for deg å finne frem i de ulike regelverkene.

Målgruppe

Kurset passer best for saksbehandlere og ledere i kommunen som jobber med forvaltning av vann- og avløpstjenester og personer som bistår disse.

Innhold

Vi tar for oss relevant regelverk som regulerer rollen som eier av vann- og avløpsanlegg og rollen som utøver av myndighet.
Kurset skal gjennomføres over tre dager. For å sikre best mulig faglig og praktisk kompetanse på alle fagområdene, vil det være to kursholdere alle dagene. Vi legger opp til dialog med kursdeltakerne og noe arbeid med oppgaver.

Her finner du foreløpig kursprogram

Har du innspill til kurset, kontakt Elin Riise.

Pris

Kursavgift på 11 000,- (medlemspris). Ikke medlemmer kr 15 000,-.

Sted

På grunn av koronasituasjonen velger vi å gjennomføre kurset som et nettkurs. Du vil få tilsendt en epost med påloggingsdetaljer i forkant av kursstart.

Arrangementsdetaljer

Arrangementsdato 27 jan 2021 09:00
Sluttdato 29 jan 2021 15:30
Påmelding åpner tir 17 nov 2020
Kapasitet 50
Antall deltagere 44
Ledige plasser 6
Registrering lukkes 20 jan 2021 12:35
Pris per deltager NOK 11 000
Lokasjon Internett
Vi tar ikke imot påmeldinger til dette arrangementet lenger.

Kart

Web Analytics