Kurs i vann og avløpsrett 2020 - Oslo

Lurer du på hvordan du skal håndtere ulike juridiske problemstillinger du er nødt til å finne svar på i din arbeidshverdag?
Vann- og avløpstjenestene er regulert i ulike lover og forskrifter, samtidig som kommunene fastsetter sine egne lokale forskrifter og abonnementsvilkår. I tillegg er det mange dommer og andre avgjørelser som man bør kjenne til.

Vi erfarer at mange benytter vår juridiske nettside va-jus.no og at våre medlemmer i økende grad har juridiske spørsmål de ønsker hjelp til å løse.
Norsk Vann har utarbeidet et grunnleggende kurs i vann- og avløpsrett for å hjelpe deg til å forstå den rettslige reguleringen av vann- og avløpstjenestene og gjennom dette gjøre det enklere for deg å finne frem i de ulike regelverkene.

Målgruppe

Kurset passer best for saksbehandlere og ledere i kommunen som jobber med forvaltning av vann- og avløpstjenester og personer som bistår disse.

Innhold

Vi tar for oss relevant regelverk som regulerer rollen som eier av vann- og avløpsanlegg og rollen som utøver av myndighet.
Kurset skal gjennomføres over tre dager. For å sikre best mulig faglig og praktisk kompetanse på alle fagområdene, vil det være to kursholdere alle dagene. Vi legger opp til dialog med kursdeltakerne og noe arbeid med oppgaver.

Her finner du foreløpig kursprogram

Har du innspill til kurset, kontakt Elin Riise.

Pris

Kursavgift på 11 000,- (medlemspris). Ikke medlemmer kr 15 000,-.

Sted

Kurset går over tre dager 22 .- 24. september 2020 og holdes i Ingeniørenes Hus, Kronprinsens gate 17, 0251 Oslo

Overnatting

Det er reservert et antall rom på Thon Vika Atrium til en pris på kr. 1795 pr natt inkl. frokost. Hotellrom må bestilles og betales av den enkelte deltaker selv innen 22. august 2020. Rommene bestilles direkte hos hotellet. Husk å oppgi bestillingskodede 220920NORS for å få avtalt pris.

Arrangementsdetaljer

Arrangementsdato 22 sep 2020 10:00
Sluttdato 24 sep 2020 16:00
Kapasitet 30
Antall deltagere 5
Ledige plasser 25
Registrering lukkes man 24 aug 2020
Lokasjon Ingeniørenes hus

Kart

Web Analytics