Velkommen til fagtreff

3. og 4. februar 2015 samles vannbransjen til nytt fagtreff på Gardermoen. Tema for fagtreffet er bl.a. omdømmebygging, en bærekraftig bransje, utradisjonelle løsninger og huseiernes ansvar for stikkledninger og overvann.

Delta i et spennende fagtreff og møt kollegaer fra hele landet!

Programmet kan nå lastes ned her og påmeldingsfristen er satt til fredag 29. januar.

Bedret omdømme og økt synlighet er en viktig satsning i vannbransjen. Hvor står vi nå og hvor går vi? Første del av seminaret gir deg en oppdatering på omdømmesatsningen og drøfte veien videre. Vi fortsetter dagen med inspirasjon og verktøy for hvordan hver enkelt av oss i bransjen kan bidra til å styrke omdømmet, og derigjennom rekruttering til bransjen.

En bærekraftig vannbransje - hva innebærer det? Norsk Vann har startet arbeidet med en bærekraftstrategi for vannbransjen. Vi ser på erfaringer fra andre bransjer og aktører, og får betraktninger rundt hvordan de har tilnærmet seg begrepet bærekraft.Inkludert erfaringer fra Sverige. Hvordan kan en bærekraftstrategi bidra til bedre omdømme og være en drivkraft for utvikling av vannbransjen?

Formidling og deling av utradisjonelle og smarte løsninger har ofte vært etterlyst. Vi har nå satt opp en hel parallell med eksempler på dette. Bli inspirert og få nyttige tips!

Hvilket ansvar har huseier for overvann, tilbakestrømssikring og stikkledninger? Dette er høyaktuelle tema for de aller fleste innen bransjen. Vi ser på status knyttet til ansvar for overvann og presenterer nye Norsk Vann rapporter om tilbakestrømssikring og stikkledninger. Huseier vil være i fokus gjennom dagen, og det er satt av god tid til diskusjon.

Bak fagtreffet i februar står Norsk Vanns samfunnsutviklingskomite, vannkomiteen og avløpskomiteen.

Overnatting bestilles sammen med påmeldingen. Vi har et begrenset antall rom, så ikke vent for lenge med å bestille!

Meld deg på fagtreffet her:

Fill out my online form.
 

Utskrift

Web Analytics