Kick off for nytt traineeVANN-år

traineer2020
 
Nytt traineeVANN-år er i gang - med 13 fantastiske traineer fordelt på kull 5 og 6. Vi kjørte kick off i Oslo rett før oppstart, hvor de med lengst reisevei var med oss via teams. Nå fra 1. september har vi traineer fra Kirkenes til Kristiansand, Stavanger til Melhus, i tillegg til flere på Østlandet.
 
traineeVANN-kandidatene består av to kull - de som har vært traineer i ett år og de som begynner på sitt traineeløp nå. Siden traineene bor så spredt er det behov for samlende møter der vi kan bli kjent, utveksle erfaringer og bygge vennskap. Grunnet situasjonen i vår ble kick off første gang etter opptaksdagen hvor alle traineene møttes samtidig. 10 ble samlet i Oslo, mens traineer i Stavanger, Melhus og Kirkenes var med via teams. 
 
For de erfarne ble det et sted hvor de kunne snakke om sine erfaringer, trekke frem positive hendelser og gi noen råd. Og for de nye traineene ble det mange nye inntrykk og tips for traineeperioden. Vi hadde med oss to tidligere traineer også - og fikk verdifulle tips og erfaringer fra deres traineetilværelse til dagens arbeidshverdag. Det blir spennende å følge traineene i tiden fremover. 
 
Vil din bedrift være traineebedrift finner du mer informasjon på traineevann.no.
 

Utskrift

Web Analytics