Driftsassistansene samlet på Hamar

driftsassistansesamling2019

I går og i dag er driftsassistanser fra hele landet samlet for et faglig seminar på Hamar. Temaene for disse dagene er blant annet beredskapsøvelser, veileder for å avdekke feil på avløpsnettet, DIVA-guide for hovedplaner og kursutvikling hos Norsk Vann.

Seminaret går over to dager, og det legges frem en rekke aktuelle og spennende temaer. Driftsassistansene kan seg imellom drøfte løsninger og utveksle informasjon. På samlingens første dag ble det blant annet snakket om Norsk Vanns prosjektsystem, akkreditert prøvetaking, beredskapsøvelser og vi fikk ta del i VAVA v/Magne Lorentzen sine erfaringer fra Odderøya Renseanlegg. 

Dagens samling vil inneholde en presentasjon av ny DIVA-guide for hovedplaner vann og avløp, veileder for å avdekke feil på avløpsnettet og erfaringer med industripåslipp. I tillegg vil det være workshop om kurs og kompetanse. 

driftsassistansesamling blomster

Toril Hofshagen, direktør i Norsk Vann, ble takket av som direktør under Driftsassistansesamlingen på Hamar 22. januar. Til venstre Trude Haug, Driftsassistansen i Nordre Nordland.

 

Utskrift

Web Analytics