Kommunene i Follo promoterer Vannbransjen

Onsdag 8. oktober var det Karrieredager ved NMBU på Ås. 6 kommuner i Follo stilte på stand sammen og promoterte Vannbransjen. De kom i tett dialog med studentene og fikk vist frem de mange mulighetene som finnes i en spennende bransje.

Studentene ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet arrangerer årlig sine karrieredager. I år fant dette sted onsdag 8. oktober- med mange spennende bedrifter og studenter til stede. Ås kommune tok initiativet til at Vannbransjen sammen skulle markedsføre seg ovenfor studentene og da dagen tok til stod 6 flotte Follo-kommuner sammen på stand og markedsførte seg, sin region og Norsk Vannbransje.

De 6 Follo-kommunene: Ås, Ski, Frogn, Oppegård, Vestby og Nesodden hadde alle et felles budskap: de er en spennende arbeidsplass, de kan tilby prosjektoppgaver, der er nærme studiestedet og de har behov for nye medarbeidere. 

Kommunene fikk god respons på sin deltagelse og mange studenter var bortom for å høre på prosjektoppgaver og jobbmuligheter. Kommunene gjorde en flott innsats og de hadde en spennende og flott promoteringsdag! 

På vegne av Vannbransjen samlet kommunene inn en oversikt over studenter som ønsker en vannfaglig sommerjobb. Denne gjennomgås av Norsk Vann og de foretar kontakt med stedene studentene ønsker sommerjobb. 

Muligheter i ditt nærmiljø?

 

Det var Norsk Vann som hadde ordnet det praktiske rundt standen på NMBU, inkludert anskaffet en rekrutteringsstand som sendes ut til de ulike karrieredagene. Om DU vet om en karrieredag (eller en annen mulighet for promotering) i ditt nærmiljø, ta kontakt med Norsk Vann og sammen ordner vi et spennende møtested mellom deg, studenter og Vannbransjen.

Utskrift

Web Analytics