Norsk Vann på Forskningsdagene 2013

Sammen med en gjeng gode samarbeidspartnere har vi hatt 2 fantastisk givende dager med 1900 store og små gjester  i vårt lokalmiljø. Vann var selvfølgelig vårt tema!

Forskningsdagene er en nasjonal, årlig festival hvor du kan vise fram din virksomhet for allmenheten på nye og spennende måter. I år var temaet "Hav og vann". En god anledning til å invitere samarbeidspartnere lokalt for å lage et lærerikt og inspirerende opplegg.

Fredag inviterte vi alle 1.-4. klassinger i kommunen vår til en spennende dag, hvor de kunne utforske vann. Målet var å sette fokus på realfag og gjøre dem nysgjerrige. Vi hadde 400 fornøyde gjester og har fått mye gode tilbakemeldinger fra lærere, elever og foreldre.

Lørdag kombinerte vi Forskningsdagene med den årlige Brannvernuka og åpen dag på brannstasjonen. Vi satte publikumsrekord med 1500 deltagere i alle aldre. Her var det like mange voksne som barn, så det ble gode muligheter til å spre kunnskap om vannet vårt, så vel som å gjøre både liten og stor nysgjerring. 

Se hvor gøy vi hadde det

Takk til våre gode samarbeidspartnere: Hamar Brannstasjon, Hamar kommune, Hias, Tekna, Hamar Naturskole, Forskerfabrikken og Høgskolen i Hedmark!

Har du gjort noe spennende i din kommune? La oss få høre det, så kan vi legge det ut på vannkunnskap.no, til inspirasjon for andre.

 

Utskrift

Web Analytics